Portal d’ofertes de feina de Bellpuig i Comarca

Avís Legal

AVÍS LEGAL

AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: REDCOMDIS, S,L. (PONENT ONLINE)

NIF: B25584046

Adreça: ALCALDE SALA 30 – 25250 – BELLPUIG – LLEIDA

Telèfon: 973320253

Email: ponentonline@gmail.com

FINALITAT DEL LLOC WEB.

Bellpuig Online posa en marxa, a https://feina.bellpuigonline.net, un mercat virtual (MarketPlace) compaginat amb un portal d’ofertes de feina, que permetrà a Compradors, després inscripció, posar-se en contacte a través de la seva intermediació, amb Empreses, serveis y botigues, professionals, també inscrits a la web, per tal de comprar Productes, serveis u ofertes  proposats a un preu inicial tancat, aquest preu variara segons el producte i serà a criteri del venedor. Per tal d’accedir com a venedor al Marketplace, s’haura de disposar de l’alta del IAE, el cost d’estar donat d’alta a la plataforma es de 10 euros mensuals impostos inclòsos, aquests cost s’abonarà amb un sol pagament quota anual, quan es contracti el servei.

 

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.bellpuigonline.net

 

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb REDCOMDIS, S,L.  o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de REDCOMDIS, S,L.  i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de REDCOMDIS, S,L., .

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

REDCOMDIS, S,L.  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

REDCOMDIS, S,L.  no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de REDCOMDIS, S,L. . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de REDCOMDIS, S,L.  té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.